Over Akoestiek op Maat

Wie, wat en waar

Over Ons

Welkom bij Akoestiek op Maat, dé specialist in het adviseren, creëren en realiseren van akoestische oplossingen die garandeerd resultaat.

Graag geven we een kijkje achter de schermen bij Akoestiek op Maat.
Sander van de Ven is de oprichter van Akoestiek op Maat. Van zichzelf luidruchtig, vooral als hij enthousiast wordt komt hij boven alles uit. Ook de radio gaat met enige regelmaat naar standje maximaal… Maar niet iedereen kan dat altijd waarderen, overigens is die irritatie hem ook zelf niet vreemd. Als vader van 3 kinderen zoekt hij ook soms ook zijn momenten van rust en privacy die hij niet altijd vindt. Maar of dit door gebrekkjige akoestiek komt is maar de vraag………😉

“Bij ons draait het niet om verkoop van producten,
maar om het bieden van de totaal oplossing die rust, privacy en sfeer brengt”.

Vanuit zijn eerdere rol als productmanager van akoestische materialen is hij in de wereld van Akoestiek terecht gekomen. Zijn nieuwsgierigheid dreef hem verder dan enkel een product produceren en leveren.

Akoestiek, iets abstracts dat je niet voelt of ziet maar wel ervaart.
Hoe los je het op? Wat is er voor nodig? En wanneer is het goed?
Deze vragen triggerde zijn interesse en hij constateerde dat weinig deze vragen konden beantwoorden. Niet alleen bij professioneels als architecten en kantoorinrichters, maar ook bij bedrijven en particulieren thuis is er behoefte aan deze vragen beantwoord te krijgen. Dat heeft hem doen besluiten om zich verder te bekwamen in de akoestiek d.m.v. metingen en testen te verrichten. 

Wat ons uniek maakt? Onze werkwijze en ons assortiment dat bestaat uit zowel standaard als maatwerk. De werkwijze is persoonlijk, klant en case gericht en in begrijpelijke taal uitgelegd. De producten zijn getest op werking door onafhankelijke partijen en samengesteld uit duurzame materialen en verschillende partners. We leveren niet alleen, maar nemen ook de montage uit handen en controleren met een nameting voor een gegarandeerd topresultaat.

Kortom, bij Akoestiek op Maat gaan we verder dan alleen geluid. We gaan voor een totaaloplossing die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is. Laat ons je helpen om jouw ruimte te transformeren in een akoestisch oase van rust!

Sander van Akoestiek op Maat

Duurzaam product!

En omdat we niet alleen denken aan goede akoestiek, maar ook aan duurzaamheid, gebruiken we verantwoorde materialen. Denk aan gerecyclede PET-flessen, kleding, aluminium, FSC-hout en steen/glaswol.
Samen met onze regionale partners minimaliseren we logistieke handelingen, alles voor een minimale milieu-impact.

Wil je weten hoe Akoestiek op Maat met Privacy en Algemene voorwaarden omgaat? Lees het hier